Fyns Stiftstidende

L1003229

I dag havde min hustru, kunstner Ann-Lisbeth Sanvig, besøg i atelieret af Fyns Stiftstidende. Journalist Malene Birkelund og fotograf Trondur Dalsgar. Vi glæder os til at se interviewet i Fyns Stiftstidende inden så længe, som er blevet til på foranledning af Ann-Lisbeths udstilling i Gallerie Rasmus i Odense, og bogudgivelse i samme anledning. / The news paper Fyns Stiftstidende made an Interview with my wife, artist Ann-Lisbeth Sanvig today. We look forward to see it on print.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s