Farve – s/h – farve …?

Ahhhhrrrr. Det svære valg. Skal det være sort/hvid eller farve. Mit grundprincip er, at fotografiet skal overbevise mig, og insistere på, at være i farver før jeg vælger det. Jeg favoriserer til næsten enhver tid på sort/hvid. Det er det mest rene udtryk, med et klart budskab der ikke drukner i farvepaletten. Enhver tvivl ender i sort/hvid. Det er visuelt klart kommunikerende, grafisk effektfuldt, og renset for farvestøj.

Men nogle gange, er der fotos, der fungerer lige godt i begge versioner. Eller hvor farverne er fortællingen. Så her kommer et farvebillede (som godt kunne være s/h.). Fra en aften i selskab med drags, til Nattens Dronning show i Odense.

l1021809-2

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.