Adi Zukanovi

Hvordan tager man lige fotos af en musiker, når han ikke spiller musik på sit gamle instrument, og er hjemme i sin lejlighed i København? Løsningen (efter vi havde lavet tv-indslag) blev at prøve at illustrere hvordan ideerne kommer til musikeren, der er dygtig til at improvisere. Så en lidt tegneserieagtig illustration med en lysende pære blev brugt som element i et af billerne. Skudt med Fuji X100 special edition.

dscf2337

Bonus info: Musikeren Adi Zukanovic er opvokset på Langeland, men bor nu i København. Han modtog for nyligt Odense Live Hovedprisen og 50.000 kroner på Posten i Odense. Han har også fået prisen som ”Årets Danske Musiker” til Steppeulv-prisfesten. Det foregik på Bremen i København. TV2/Fyn tegner et portræt af Adi, og jeg havde lige et par

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.