Bonsai artikler – ny på vej

Bonsai på tryk. I nogle år har jeg skrevet artikler til Bonsai Focus. Altid om Shohin bonsai 🙂 selv om jeg også har andre størrelser bonsai.

I fremtiden vil jeg også aflevere artikler om Shohin bonsai til Esprit Bonsai, der har base i Frankrig. I dag sendte jeg billeder og tekst afsted, og håber det bliver godt modtaget i det franske bonsaimiljø. Og i den engelske udgave. Emnet er en Enebær, Juniperus chinensis, som er indkøbt som pre-bonsai. Pre-bonsai kaldes de bonsai, der er trænet frem mod en endelig bonsai, men stadig er fuldstændig rå og formbare.

Den her var virkelig sjov at arbejde på, med mange muligheder. Resultatet kan kun afsløres i Esprit Bonsai lige nu. Men senere kommer der enkelte billeder online. Nu glæder jeg mig bare over at udvikle træet videre. Og til Dansk Bonsai Selskabs Årsmøde 2019 om halvanden uges tid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *