Bonsai bloggen tilbage

På opfordring vil jeg igen begynde at skrive lidt herfra om bonsai. Jeg har i mange år holdt mig til engelsk på min side www.shohin-europe.com men der er nok et behov for også at få information på dansk. Målrettet det danske klima, og den måde vi dyrker bonsai på her. Bloggen vil beskæftige sig med stort og småt, og med tiden vil jeg arkivere de mest relevante informationer, så de hele tiden kan findes frem.

Du kan følge blggen ved at indtaste din e-mail, og få besked hver gang, der kommer nyt her fra.

MVH Morten Albek

[jetpack_subscription_form show_only_email_and_button=”true” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” submit_button_text=”Subscribe” submit_button_classes=”undefined” show_subscribers_total=”false” ]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *